ανά Μέθοδο Θεραπείας

Invisalign

invisalign-certified-provider
Είναι η απόλυτα αισθητική μέθοδος.


Πλήρης θεραπεία χωρίς σιδεράκια και σύρματα. Σχεδόν κανείς δε θα μπορεί να καταλάβει ότι κάνετε ορθοδοντική θεραπεία. Στη μέθοδο αυτή ο Ορθοδοντικός στέλνει τα αποτυπώματα σας, τις φωτογραφίες και ακτινογραφίες σας στην Αμερική μαζί με το σχέδιο θεραπείας που θα ακολουθηθεί για τις μετακινήσεις των δοντιών. Μέσω προγράμματος στον υπολογιστή ο Ορθοδοντικός στο ψηφιακό μοντέλο του στόματος σας μπορεί να σας δείξει το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει η ορθοδοντική θεραπεία. Η θεραπεία πραγματοποιείται με διαδοχικά set από διαφανή λεπτά ναρθηκάκια. Το κάθε ναρθηκάκι χρησιμοποιείται για δύο εβδομάδες (περίπου για 22 ώρες την ημέρα) πριν περάσομε στο επόμενο. Κάθε ένα μετακινεί από λίγο τα δόντια. Πλεονέκτημα της μεθόδου εκτός από την άνεση στη χρήση, είναι επίσης ότι τα ναρθηκάκια αφαιρούνται και έτσι τα δόντια καθαρίζονται εύκολα. Είμαστε επίσημοι - πιστοποιημένοι πάροχοι Invisalign

Κεραμικά Σιδεράκια

keramika
Αποτελούν μια πολύ αισθητική προσέγγιση


Πρόκειται για διαφανή σιδεράκια τα οποία φαίνονται πολύ λιγότερο από τα αντίστοιχα μεταλλικά. Αποτελούν μια πολύ αισθητική προσέγγιση. Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούνται αυτόδετα κεραμικά σιδεράκια τα οποία δε χρειάζονται ελαστικές προσδέσεις, λογω του ότι κλείνουν απο τον ορθοδοντικό με το "πορτακι" που έχουν και έτσι ασφαλίζει πλήρως το σύρμα στην εσωτερική τους σχισμή. Κατ’αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο να καθαρίζονται τα σιδεράκια και επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος σε κάθε στάδιο θεραπείας. Επιπρόσθετα, οι ελαστικές προσδέσεις που χρησιμοποιούνται στα παραδοσιακά σιδεράκια (μεταλλικά ή κεραμικά), αποχρωματίζονται με το φαγητό και κιτρινίζουν.

Μεταλλικά Σιδεράκια

metallika
Διακριτικά (mini) και αυτόδετα


Τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και έχουν το κλασσικό μεταλλικό χρώμα. Διαφέρουν ως προς το μέγεθος, το σχήμα, το προφίλ ανάλογα με την εταιρία παρασκευής τους. Στο ιατρείο μας ακόμη και τα μεταλλικά "σιδεράκια" είναι διακριτικά (mini) και αυτόδετα (με πορτάκι χωρίς ελαστικές προσδέσεις) για καλύτερο έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Σε περίπτωση που ο «μικρός ασθενής» θελήσει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, αυτό μπορεί να προστεθεί γύρω από το σιδεράκι.

Γλωσσικά Σιδεράκια

glossika
Λιγότερο εμφανή και παρόμοια λειτουργία με τα παραδοσιακά σιδεράκια


Τοποθετούνται στην εσωτερική (πίσω) επιφάνεια των δοντιών ώστε να μην είναι εμφανή. Έχουν παρόμοια λειτουργία με τα παραδοσιακά σιδεράκια. Το κόστος είναι υψηλότερο λόγω της ιδιατερότητας στην κατασκευή, τοποθέτηση και χρήση τους.

Δείτε τις υπηρεσίες μας ανά ηλικιακή ομάδα

Παιδιά

Kids_smiling

Έφηβοι

orthodontist-teenager

Ενήλικες

happy-couple-smiling