Ευαγγελινάκης Νίκος

 • Ειδικότητα: Ορθοδοντικός
 • Μέλος του American Association of Orthodontists
 • 4ετής ειδίκευση στην Ορθοδοντική στα πανεπιστήμια:
 • Case Western Reserve University, Οχάιο, ΗΠΑ100%
  New York University, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ100%
 • Επικοινωνία:

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Λασιθι Κρητη, Ευαγγελινακης Νικος

Ο Ορθοδοντικος Ευαγγελινάκης Νίκος γεννήθηκε και διατηρεί ορθοδοντικό ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης από το 2010. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κατόπιν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ορθοδοντικής του πανεπιστημίου New York University, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και εργάσθηκε για ένα χρόνο σε ορθοδοντικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 επέστρεψε και πάλι στις ΗΠΑ όπου και απέκτησε Τίτλο Ειδικότητας και Master στην Ορθοδοντική από το πανεπιστήμιο Case Western Reserve University, στο Οχάιο.

Κατά την τετραετή εξειδίκευση του στην Αμερική είχε τη δυνατότητα να θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ορθοδοντικών ασθενών, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων καθηγητών Ορθοδοντικής , σε δύο διαφορετικά πανεπιστημία των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες ορθοδοντικές μεθόδους, όπως και να εκπονήσει ερευνητική εργασία με βάση τον οδοντιατρικό υπολογιστικό τομογράφο (‘’Changes in Buccolingual Inclination of mandibular Canines and First Molars After orthodontic Treatment Using CBCT’’). Είναι μέλος της Αμερικάνικης  Ένωσης Ορθοδοντικών και απέκτησε την πιστοποίηση του Ειδικού Ορθοδοντικού σε Ελλάδα και ΕU κατόπιν εξετάσεων στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας. Είναι παντρεμένος με την Ορθοδοντικό Ελευθερία Καραμήτσου και μαζί διατηρούν ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας από το 2011. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Μανώλη και τον Κωνσταντίνο.

“Έχει ειδικευθεί στις ΗΠΑ και είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ορθοδοντικών.”

 • Σγουρού Ζαμβία

  Βοηθός Ορθοδοντικού

  [vc_row][vc_column][vc_column_text] Προσωπικό Ορθοδοντικού Ιατρείου Αγίου Νικολάου Κρήτης   Η Ζαμβία Σγουρού είναι εκείνη που διευθετεί τα ραντ

Το ορθοδοντικό ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο είναι καθημερινά ανοιχτό για την εξυπηρέτησή σας.

Τηλεφωνο Ιατρείου Κινητό Τηλέφωνο
28410 21555 6932 450 835

Πού θα με βρείτε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Το ορθοδοντικό ιατρείο μας στη Λάρισα

Πρόσφατα Άρθρα