Καραμήτσου Ελευθερία

 • Ειδικότητα: Ορθοδοντικός
  • Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
 • Μέλος του American Association of Orthodontists
 • Ειδικευθείσα στο πανεπιστήμιο:
 • Case Western Reserve University, Οχάιο, ΗΠΑ100%
 • Επικοινωνία:

Η Ορθοδοντικος Καραμήτσου Ελευθερία διατηρεί το ορθοδοντικό ιατρείο της στη Λαρισα. Απεφοίτησε το 2007 από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Θέλοντας να ειδικευθεί πλήρως στον τομέα της Ορθοδοντικής συνέχισε τις σπουδές της στο τριετές πρόγραμμα Ορθοδοντικής του πανεπιστημίου Case Western Reserve University, στο Κλήβελαντ (πολιτεία Οχάιο)ΗΠΑ απ‘ όπου και έλαβε το πτυχίο της Ορθοδοντικής καθώς και τον τίτλο Master of Science in Dentistry (MSD) για την ερευνητική εργασία που εκπόνησε με βάση τον υπολογιστικό τομογράφο κωνικής δέσμης (CBCT) (Pretreatment Buccal  Inclination of maxillary First Molars and Canines).

Κατά την εξειδίκευση της στην Αμερική είχε τη δυνατότητα να θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ορθοδοντικών ασθενών, παιδιών και ενηλίκων υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων καθηγητών Ορθοδοντικής  χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες ορθοδοντικές μεθόδους. Είναι μέλος της Αμερικάνικης  Ένωσης Ορθοδοντικών (AAO) και μετά από ολοκλήρωση των εξετάσεων στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (KE.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας, απέκτησε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της ειδικότητας της Ορθοδοντικής στην Ελλάδα και στην ΕU. Είναι παντρεμένη με τον Ορθοδοντικό Νίκο Ευαγγελινάκη και διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας από το 2011. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Μανώλη και τον Κωνσταντίνο.

“Έχει ειδικευθεί στις ΗΠΑ και είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ορθοδοντικών.”

 • Αντάρα Μαρία

  Βοηθός Ιατρείου

  [vc_row][vc_column][vc_column_text] Προσωπικό Ορθοδοντικού Ιατρείου Λάρισας   Η Μαρία Αντάρα είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής και είναι πάντα στη

Το ορθοδοντικό ιατρείο στη Λάρισα είναι καθημερινά ανοιχτό για την εξυπηρέτησή σας.

Τηλεφωνο Ιατρείου Κινητό Τηλέφωνο
2410 255 785 6932 198 004

Πού θα με βρείτε στη Λάρισα

Πρόσφατα Άρθρα