ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Διευρυντήρας… Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τρόπος διεύρυνσης με τον διευρυντήρα

Τρόπος διεύρυνσης με τον διευρυντήρα

Πριν κάνετε τη στροφή βεβαιωθείτε ότι το παιδί έχει ξαπλώσει – οριζοντιωθεί, σηκώνει το πηγούνι ψηλά και ανοίγει το στόμα όσο περισσότερο μπορεί. Κατόπιν τοποθετείτε το κλειδάκι στην οπή του διευρυντήρα και ξεκινάτε τη στροφή προς τα πίσω. Η στροφή είναι πλήρης όταν το κλειδάκι βρει αντίσταση και δεν προχωράει άλλο πίσω. Ταυτόχρονα θα πρέπει να εμφανιστεί μπροστά η οπή που θα χρησιμοποιηθεί για την επόμενη περιστροφή. Ακολούθως βγάζετε το κλειδάκι με φορά προς το λαιμό (πίσω) διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να γίνει μερική αποπεριστροφή (να γυρίσει λίγο προς την αντίθετη κατεύθυνση) και ως αποτέλεσμα αυτού να μην εμφανίζεται η μπροστά οπή (που θα χρησιμοποιηθεί για την επόμενη περιστροφή).

Μετράμε με ακρίβεια τον αριθμό των περιστροφών που γίνονται, καθώς κάθε περιστροφή αντιστοιχεί σε πολύ συγκεκριμένη διεύρυνση που πρέπει να γνωρίζει ο ορθοδοντικός

Κατά την περίοδο που ενεργοποιούμε την ορθοδοντική αυτή συσκευή υπάρχει πιθανότητα και είναι φυσιολογικό να ανοίξει κενό μεταξύ των άνω κεντρικών πρόσθιων δοντιών (το οποίο θα κλείσει αργότερα). Επίσης κάποια ενόχληση σε αυτά τα δόντια είναι φυσιολογική. Γι’αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο παυσίπονο (όπως Depon). Επιπρόσθετα, την πρώτη ημέρα είναι φυσιολογικό να παρατηρηθεί αυξημένη παραγωγή σάλιου.

Ως προς τη διατροφή, καλό είναι να αποφεύγονται οι πολύ σκληρές τροφές και ότι είναι σχετικά σκληρό να κόβεται σε μικρά κομμάτια. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να ξεκολλήσει η συσκευή.

Γενικότερα, το παιδί θα χρειαστεί λίγες ημέρες για να εξοικειωθεί πλήρως με το διευρυντήρα.

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP