ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Καραμήτσου - Ευαγγελινάκη Ελευθερία

Ορθοδοντικος | Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Καραμήτσου - Ευαγγελινάκη Ελευθερία

Η Ορθοδοντικος Καραμήτσου - Ευαγγελινάκη Ελευθερία διατηρεί Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Λαρισα. Απεφοίτησε το 2007 από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Συνέχισε τις σπουδές της στο τριετές πρόγραμμα Ορθοδοντικής του πανεπιστημίου Case Western Reserve University, στο Cleveland (πολιτεία Ohio), ΗΠΑ από όπου και έλαβε το Πτυχίο της Ορθοδοντικής καθώς και τον τίτλο Master of Science in Dentistry (MSD) για την ερευνητική εργασία που εκπόνησε με βάση τον υπολογιστικό τομογράφο κωνικής δέσμης (CBCT) (Pretreatment Buccal Inclination of maxillary First Molars and Canines).

Κατά την εξειδίκευσή της στην Αμερική είχε τη δυνατότητα να θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ορθοδοντικών ασθενών, παιδιών και ενηλίκων υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων καθηγητών Ορθοδοντικής χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες Ορθοδοντικές Μεθόδους (όπως η μέθοδος Invisalign, Αυτόδετα Σιδεράκια (Μεταλλικά ή Κεραμικά) κ.α.). Είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ορθοδοντικών (AAO), όπως και άλλων αναγνωρισμένων συλλόγων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά από ολοκλήρωση των εξετάσεων στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (KE.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας, απέκτησε Πιστοποίηση της Ειδικότητας της Ορθοδοντικής στην Ελλάδα και στην ΕU. Είναι παντρεμένη με τον Ορθοδοντικό Νίκο Ευαγγελινάκη και μαζί διατηρούν Ορθοδοντικό Ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας από το 2011. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μανώλη και τον Κωνσταντίνο.

Platinum Invisalign Providers

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη Μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο στη Λάρισα και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς. Κατέχουμε Platinum Invisalign Status λόγω της πληθώρας θεραπευμένων περιστατικών με τη συγκεκριμένη ορθοδοντική μέθοδο αλλά και για τη συνεχή συμμετοχή μας σε συνέδρια και σεμινάρια που σχετίζονται με την τεχνική Invisalign και την Ψηφιακή Ορθοδοντική με Διάφανους - σχεδόν Αόρατους - Νάρθηκες.

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Μερικά λόγια για εμάς...

Ένα μέρος της Ιστορίας μας

Είμαστε Ορθοδοντικοί και αποφοιτήσαμε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Στη συνέχεια Ειδικευθήκαμε στην Ορθοδοντική στις ΗΠΑ και είμαστε πιστοποιημένοι πάροχοι Invisalign από το 2006 με εμπειρία 15 ετών και πλήθος περιστατικών. Στο ορθοδοντικό ιατρείο παρέχουμε Υπηρεσίες Ορθοδοντικής χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους (αόρατης και κλασικής ορθοδοντικής) ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Λάρισα

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Δευκαλίωνος 7.
Δείτε το χώρο αναμονής, το χώρο εξέτασης, το γραφείο καθώς και τον εξοπλισμό του ορθοδοντικού ιατρείου.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

iTero - Ο Υπερσύγχρονος 3D Ενδοστοματικός Σαρωτής

Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ο 3D Ενδοστοματικός Σαρωτής iTero. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε τις πιο Εξελιγμένες Ορθοδοντικές Θεραπείες ώστε εσείς να απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP