ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Κόστος Invisalign

Η τιμή αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να χαμογελάσεις!

Αόρατοι Νάρθηκες Invisalign

Μία αόρατη μέθοδος που δίνει ορατή βελτίωση στο χαμόγελό σας

Ποιο είναι το κόστος μιας θεραπείας με αόρατους νάρθηκες Invisalign;

Πολλοί παράγοντες καθορίζουν το τελικό κόστος μιας θεραπείας με Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο βαθμός δυσκολίας του περιστατικού. Επίσης, η διάρκεια που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση, αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού. Οι ίδιοι παράγοντες επηρεάζουν και τις υπόλοιπες ορθοδοντικές θεραπείες. Η τιμή του Invisalign βρίσκεται μεταξύ της ορθοδοντικής θεραπείας με κεραμικά σιδεράκια και αυτής με τα γλωσσικά σιδεράκια.

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο σε Λάρισα και Κρήτη και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς.

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Προσοχή!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας επιστήσουμε την προσοχή διότι κυκλοφορούν Διαφανείς Νάρθηκες διαφόρων εταιριών, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Αόρατους Νάρθηκες Invisalign. Σε κάποιους από αυτούς τους νάρθηκες με αμφίβολα τα θεραπευτικά αποτελέσματα, το δέλεαρ μπορεί να είναι το χαμηλότερο κόστος, και μάλιστα χωρίς κάποιες φορές να επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για Invisalign Νάρθηκες.

Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Παρακάτω φαίνεται η επίσημη παρουσίαση μας από την Invisalign, όπου εμφανίζεται μέσω του προφίλ μας η μεγάλη εμπειρία μας ως Gold Providers τόσο για τις Ορθοδοντικές Θεραπείες μας σε Ενήλικες όσο και σε Εφήβους (Invisalign Teen Providers), η χρήση των πλέον εξελιγμένων μέσων αποτύπωσης (iTero 3d Scanner) για την πιο ακριβή και λεπτομερή καταγραφή των δοντιών ώστε να επιτυγχάνουμε το πλέον προβλέψιμο τελικό αποτέλεσμα των ναρθηκών, καθώς και η συμμετοχή σε Επίλεκτες Ομάδες Ορθοδοντικών με εμπειρία στη μέθοδο Invisalign με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και βελτίωσή μας.

Συνοψίζοντας, η Αόρατη Ορθοδοντική είναι εδώ για απαιτητικούς ασθενείς, έφηβους και ενήλικες, για να διορθώσει τις ατέλειες του χαμόγελου αλλά και της σύγκλισης των δοντιών.

Και το σημαντικότερο είναι ότι με το Invisalign γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσετε τη θεραπεία!

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP