ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Μεταλλικά Σιδεράκια

Η Πλέον Διαδεδομένη Μέθοδος

Μεταλλικά Σιδεράκια

Σήμερα είναι μικρότερα σε μέγεθος, πιο βολικά και πιο κομψά από ποτέ

Το υλικό

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελούν τον πιο δημοφιλή μηχανισμό ορθοδοντικής θεραπείας παιδιών και εφήβων. Με την προσκόλλησή τους στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και συνδυαζόμενα με ελαστικές προσδέσεις ποικίλων χρωμάτων προσδίδουν μια χαρούμενη όψη στο πρόσωπο. Σε συνέργεια με τα σύρματα, που συνδέουν τα σιδεράκια μεταξύ τους, προκαλούν μετακίνηση ακριβείας στα δόντια προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Η σημερινή τους μορφή δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, καθώς πλέον είναι μικρότερα και πιο διακριτικά. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο οικονομική επιλογή που υπάρχει σήμερα.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τα πλέον εξελιγμένα μεταλλικά σιδεράκια, τα οποία είναι τα αυτόδετα (τελευταίας γενιάς, self-ligating) σιδεράκια.

Τα αυτόδετα brackets εξαλείφουν την ανάγκη για μεταλλική ή ελαστική πρόσδεση γύρω από το σιδεράκι

Τα σιδεράκια αυτά έχουν ένα εσωτερικό μηχανισμό (clip) για την εύκολή και ασφαλή σταθεροποίηση του σύρματος με ταυτόχρονη μείωση της τριβής ανάμεσα σε σύρμα και σιδεράκι. Έτσι επιτυγχάνεται ταχύτερη πρόοδος της θεραπείας, καλύτερος έλεγχος των δυνάμεων σε κάθε στάδιο της θεραπείας και μικρότερη κατακράτηση τροφών γύρω από τα σιδεράκια. Σε περίπτωση που ο «μικρός ασθενής» θελήσει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, αυτό μπορεί να προστεθεί γύρω από το σιδεράκι

Μεταλλικά vs Κεραμικά

Η διαφορά βρίσκεται στο υλικό (πορσελάνη) το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία των αγκίστρων σε χρώμα πολύ κοντά στο χρώμα των δοντιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα εμφανή. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ενήλικες, αλλά και έφηβοι προτιμούν τα κεραμικά σιδεράκια.

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP