ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Οι Ορθοδοντικοί

Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ

Πρώτοι Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο
Μεγάλη εμπειρία με πλήθος Ορθοδοντικών Θεραπειών σε Παιδιά και Ενήλικες

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Η Ορθοδοντικος Καραμήτσου Ευαγγελινάκη Ελευθερία διατηρεί Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Λαρισα. Απεφοίτησε το 2007 από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Συνέχισε τις σπουδές της στο τριετές πρόγραμμα Ορθοδοντικής του πανεπιστημίου Case Western Reserve University, στο Cleveland (πολιτεία Ohio), ΗΠΑ από όπου και έλαβε το Πτυχίο της Ορθοδοντικής καθώς και τον τίτλο Master of Science in Dentistry (MSD) για την ερευνητική εργασία που εκπόνησε με βάση τον υπολογιστικό τομογράφο κωνικής δέσμης (CBCT) (Pretreatment Buccal Inclination of maxillary First Molars and Canines).

Ο Ορθοδοντικος Ευαγγελινάκης Νίκος γεννήθηκε και διατηρεί Ορθοδοντικό Ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης από το 2010. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου New York University, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και εργάσθηκε για ένα χρόνο σε Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 επέστρεψε και πάλι στις ΗΠΑ όπου και απέκτησε Τίτλο Ειδικότητας και Master στην Ορθοδοντική από το Πανεπιστήμιο Case Western Reserve University, στο Οχάιο.

Μερικά λόγια για εμάς...

Ένα μέρος της Ιστορίας μας

Είμαστε Ορθοδοντικοί και αποφοιτήσαμε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Στη συνέχεια Ειδικευθήκαμε στην Ορθοδοντική στις ΗΠΑ και είμαστε πιστοποιημένοι πάροχοι Invisalign από το 2006 με εμπειρία 15 ετών και πλήθος περιστατικών. Στο ορθοδοντικό ιατρείο παρέχουμε Υπηρεσίες Ορθοδοντικής χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους (αόρατης και κλασικής ορθοδοντικής) ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο στη Λάρισα

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Δευκαλίωνος 7.
Δείτε το χώρο αναμονής, το χώρο εξέτασης, το γραφείο καθώς και τον εξοπλισμό του ορθοδοντικού ιατρείου.

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτη

Το Ορθοδοντικό Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Επιμενίδου 24.
Το ορθοδοντικό ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο είναι καθημερινά ανοιχτό για την εξυπηρέτησή σας.

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP