ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Ανά Ηλικιακή Ομάδα & Ανά Μέθοδο Θεραπείας

Ανά Ηλικιακή Ομάδα

Ορθοδοντική για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες. Ορθοδοντική για Όλους!

Ανά Μέθοδο Θεραπείας

Μέλημά μας να παρέχουμε Ποιοτική και Σύγχρονη Ορθοδοντική Θεραπεία

Κεραμικά Σιδεράκια

Πρόκειται για διαφανή σιδεράκια τα οποία φαίνονται πολύ λιγότερο από τα αντίστοιχα μεταλλικά. Αποτελούν μια πολύ αισθητική προσέγγιση. Στο ιατρείο μας τα κεραμικά σιδεράκια είναι αυτόδετα (τελευταίας γενιάς, self-ligating).

Μεταλλικά Σιδεράκια

Τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και έχουν το κλασσικό μεταλλικό χρώμα. Διαφέρουν ως προς το μέγεθος, το σχήμα, το προφίλ ανάλογα με την εταιρία παρασκευής τους. Στο ιατρείο μας ακόμη και τα μεταλλικά "σιδεράκια" είναι διακριτικά (mini) και αυτόδετα για καλύτερο έλεγχο καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Γλωσσικά Σιδεράκια

Λιγότερο εμφανή και παρόμοια λειτουργία με τα αυτόδετα σιδεράκια. Τοποθετούνται στην εσωτερική (πίσω) επιφάνεια των δοντιών ώστε να μην είναι εμφανή. Έχουν παρόμοια λειτουργία με τα αυτόδετα σιδεράκια.

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP