ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ορθοδοντική σε Παιδιά

Προεφηβικής Ηλικίας με Ορθοδοντικές Συσκευές

Ορθοδοντική Θεραπεία σε Παιδιά
Προεφηβικής Ηλικίας

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των γνάθων μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς κάποια σκελετικά προβλήματα με ορθοδοντικές συσκευές

Η Αμερικάνικη Ορθοδοντική Ομοσπονδία έχει θέσει την ηλικία των 7, ως την ηλικία που θα πρέπει να γίνεται η πρώτη ορθοδοντική επίσκεψη. Σ’αυτή την ηλικία ο Ορθοδοντικός ελέγχει αν υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα ορθοδοντικά προβλήματα (σκελετικά αλλά και λειτουργικά) όπως στενή άνω γνάθος, προγναθισμός άνω ή κάτω γνάθου, σταυροειδή σύγκλειση, που μπορεί να κρίνουν επιτακτική την ανάγκη πρώιμης θεραπείας και ενώ στο στόμα του παιδιού συνυπάρχουν παιδικά και μόνιμα δόντια.

Μια τέτοια παρέμβαση, που συνήθως αφορά ένα μικρό ποσοστό παιδιών, πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές με κινητούς (μετακινούμενους) μηχανισμούς - μασελάκια ή νάρθηκες (Invisalign First) ή και κάποιες φορές με ακίνητους μηχανισμούς (όπως π.χ. διευρυντήρας). Μόνο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των γνάθων μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς κάποια σκελετικά προβλήματα. Η θεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις μειώνει πολλές φορές και τις πιθανότητες για εξαγωγές μόνιμων δοντιών αργότερα. Επιπρόσθετα, οι μικροί ασθενείς αυτής της ηλικίας αποδέχονται σχετικά εύκολα τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς. Τέλος, η άποψη ότι είναι απαραίτητο να έχουν φύγει όλα τα παιδικά δόντια για να ξεκινήσει η ορθοδοντική θεραπεία είναι επιστημονικά αβάσιμη.

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο σε Λάρισα και Κρήτη και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς.

Περισσότερα Περιστατικά

Περιστατικά με Παιδιά Προεφηβικής Ηλικίας

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP