ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Invisalign: Η Αόρατη Ορθοδοντική

Platinum Invisalign Providers

Αόρατοι Νάρθηκες: Invisalign

Μία αόρατη μέθοδος που δίνει ορατή βελτίωση στο χαμόγελό σας

Και όμως υπάρχει αόρατη ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια…

Από τον καιρό που εφευρέθηκε η Ορθοδοντική πολλά παιδιά, αλλά και πολλοί έφηβοι και ενήλικες κατακλύστηκαν από φόβο και στενοχώρια όταν άκουσαν ότι πρέπει να βάλουν σιδεράκια, είτε κεραμικά είτε μεταλλικά. Έχει περάσει όμως πολύς καιρός από την πρώτη Ορθοδοντική Θεραπεία. Μετά τα κλασικά ασημένια σιδεράκια ήρθαν τα κεραμικά σιδεράκια και τα γλωσσικά σιδεράκια. Τώρα είναι η σειρά του καινοτόμου συστήματος Invisalign το οποίο χρησιμοποιεί Διάφανους Νάρθηκες.

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο σε Λάρισα και Κρήτη και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς.

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Οι ειδικοί αυτοί Διαφανείς Νάρθηκες είναι πολύ αποτελεσματικοί, εξασφαλίζουν την ορθοδοντική μετακίνηση και προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πλέον μπορούμε λοιπόν να αποκτήσουμε ίσια δόντια χωρίς τα brackets – τα γνωστά σε όλους μας σιδεράκια. Μέχρι πριν λίγο καιρό το σύστημα Invisalign εφαρμοζόταν στους ενήλικους αποκλειστικά. Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκαν και τα Invisalign Teens που είναι ειδικά για εφήβους και σε μερικές περιπτώσεις εφαρμόζονται και σε παιδιά (Invisalign First).

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματά τους;

Κανείς δε θα είναι σε θέση να καταλάβει ότι ο ασθενής έχει σιδεράκια και ότι κάνει ορθοδοντική θεραπεία! Δε φαίνονται και δεν ενοχλούν σχεδόν καθόλου, βοηθώντας τον ασθενή να απολαύσει την ομιλία του όπως και πριν. Εφαρμόζουν απόλυτα στα δόντια και δεν πληγώνουν τα ούλα, τα μάγουλα ή τα χείλη του ασθενούς.

Οι Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign πρέπει να βρίσκονται στο στόμα 20-22 ώρες τη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της μέρας μπορούν και αφαιρούνται, όπως κατά τη διάρκεια του φαγητού ή για την υγιεινή των δοντιών (το βούρτσισμα και τη χρήση του οδοντικού νήματος). Σε αντίθεση με τα κλασικά σιδεράκια που βρίσκονται στο στόμα μόνιμα κατά τη διάρκεια της ορθοδοντική θεραπείας. Ειδικά για τα παιδιά, τα οποία δε σπαταλούν πολύ χρόνο στην υγιεινή των δοντιών τους, είναι εξαιρετικά χρήσιμα αφού αφαιρούνται και κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη!

Κόστος Invisalign

Όσον αφορά στις τιμές για το σύστημα Διαφανών Ναρθηκών Invisalign, συνήθως κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στο κόστος που έχουν τα κλασικά μεταλλικά σιδεράκια και σε αυτό που έχουν τα γλωσσικά σιδεράκια.

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Γενικές πληροφορίες

  • Χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από το 1998
  • Έχουν μπει στο πρόγραμμα της ορθοδοντικής σε πάνω από 100 πανεπιστήμια
  • Μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο το σύστημα Invisalign έχει θεραπεύσει τις ατέλειες των δοντιών και του χαμόγελου σε πάνω από 8.000.000 ασθενείς*

    *Data on file at Align Technology, as of February, 2020.

Συνοψίζοντας, η Αόρατη Ορθοδοντική είναι εδώ για απαιτητικούς ασθενείς, έφηβους και ενήλικες, για να διορθώσει τις ατέλειες του χαμόγελου αλλά και της σύγκλισης των δοντιών.

Και το σημαντικότερο είναι ότι με το Invisalign γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσετε τη θεραπεία!

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικά Περιστατικά

Δείτε ένα δείγμα από τα Ορθοδοντικά Περιστατικά ασθενών μας

Περιστατικά Invisalign

Περιστατικά με Σιδεράκια

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP