ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

iTero

Ο Υπερσύγχρονος 3D Ενδοστοματικός Σαρωτής

Τι είναι το iTero και γιατί είναι τόσο σημαντικό

Η Νο.1 ψηφιακη λυση καθώς προσφέρει:
Ελεγχόμενη Ακρίβεια, Εξάλειψη των κλινικών λαθών, Άνεση στον ασθενή

Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ο 3D Ενδοστοματικός Σαρωτής iTero. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε τις πιο εξελιγμένες Ορθοδοντικές Θεραπείες ώστε εσείς να απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Στη Σύγχρονη - Ψηφιακή Ορθοδοντική η δυνατότητα αποτύπωσης των οδοντικών τόξων απευθείας σε 3D μορφή στον υπολογιστή είναι κάτι που κάνει τη διαφορά και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε πολύ υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους ασθενείς μας.

Στο Ορθοδοντικό Ιατρείο μας η χρήση του υπερσύγχρονου ενδοστοματικού σαρωτή iTero μας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε ψηφιακό αποτύπωμα των οδοντικών τόξων με απόλυτη ακρίβεια καταγραφής, μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή και άμεση αποστολή (με ένα κλίκ) του ψηφιακού μοντέλου του στόματος στο εργαστήριο για την άμεση έναρξη του σχεδίου θεραπείας και την κατασκευή των ορθοδοντικών Ναρθηκών Ιnvisalign ή άλλων συσκευών.

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο σε Λάρισα και Κρήτη και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς.

Πως Λειτουργεί όμως το scanner iTero;

Η εργονομική αυτή συσκευή έχει την ικανότητα πολύ γρήγορα να αποτυπώνει ψηφιακά κάθε μικρή λεπτομέρεια του στόματος (συμπεριλαμβανομένων δοντιών και ούλων) από τη μία άκρη του οδοντικού τόξου ως την άλλη με τη χρήση ειδικού ακίνδυνου λέιζερ. Η ψηφιακή αυτή αποτύπωση εμφανίζεται σταδιακά, αλλά και άμεσα καθώς προχωράει η σάρωση, στην οθόνη του υπολογιστή χάρη στη χρήση ειδικού λογισμικού ώστε να προκύπτει τελικά το απόλυτα ακριβές ψηφιακό μοντέλο του στόματος. Η τελική αυτή αποτύπωση μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ορθοδοντικών συσκευών, όπως οι Νάρθηκες Invisalign, αξιοποιώντας στο έπακρο τη χρήση της πληροφορικής συνδυαστικά με τη χρήση 3D εκτυπωτή.

Πλεονεκτήματα του τρισδιάστατου σαρωτή iTero

  • Εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή των ορθοδοντικών ναρθήκων - συσκευών και κατ' επέκταση προσφέρει μεγαλύτερη προβλεψιμότητα του τελικού αποτελέσματος της Ορθοδοντικής Θεραπείας χάρη στη δυνατότητα ακριβούς καταγραφής των οδοντικών τόξων με ελάχιστες πιθανότητες σφάλματος στην αποτύπωση.
  • Μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή, αφού δε χρειάζεται να περάσει τη διαδικασία του κλασσικού αποτυπώματος με τα δισκάρια αλλά και τη "ζύμη-gel"¨που σταδιακά σκληραίνει και που πολλές φορές είναι άβολα για τον ασθενή.
  • Άμεση έναρξη του πλάνου κατασκευής των ορθοδοντικών ναρθήκων ή άλλων συσκευών με απευθείας αποστολή της ψηφιακής καταγραφής των οδοντικών τόξων στο εργαστήριο μέσω του υπολογιστή.

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Online Ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP