ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Διαδικασία - Συντήρηση

Invisalign: Η Αόρατη Ορθοδοντική

Invisalign

Μία αόρατη μέθοδος που δίνει ορατή βελτίωση στο χαμόγελό σας

Η Διαδικασία

Ο Πιστοποιημένος Invisalign Ορθοδοντικός λαμβάνει από τον ασθενή, συγκεκριμένα αποτυπώματα, φωτογραφίες και ακτινογραφίες τα οποία στέλνονται στην Αμερική όπου οι ειδικοί τεχνίτες της Invisalign σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος Ορθοδοντικού κατασκευάζουν τους διάφανους νάρθηκες τόσο για την άνω όσο και για την κάτω γνάθο. Το σετ των ναρθήκων αλλάζει ανά δύο (2) εβδομάδες και η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 24 μήνες ανάλογα με το μέγεθος της μετακίνησης των δοντιών που χρειάζεται κάθε περίπτωση.

Η Συντήρηση

Η συντήρηση και ο καθαρισμός των Διάφανων Ναρθηκών Invisalign είναι εξαιρετικά απλή, κυρίως επειδή αυτές μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, κάθε φορά που χρειάζεται. Ξεπλένονται με κρύο νερό ώστε να φύγουν η πλάκα και τα βακτήρια και μερικές φορές χρησιμοποιείται λίγο υγρό κρεμοσάπουνο ή υγρό πιάτων για το βούρτσισμα αυτών.

Platinum Invisalign Providers
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Είμαστε Πιστοποιημένοι στη μέθοδο Invisalign από το 2006 και πρώτοι που εφαρμόσαμε την πρωτοπόρο αυτή μέθοδο σε Λάρισα και Κρήτη και από τους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία από θεραπευμένους ασθενείς.

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Η Invisalign απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους και αποτελεί την καλύτερη και αισθητικά αποδεκτή λύση για εκείνους που χρειάζονται Ορθοδοντική Θεραπεία, αλλά αποθαρρύνονται από την προοπτική να φορέσουν τα κλασικά σιδεράκια. Κάθε δύο (2) εβδομάδες, οι λεπτοί διαφανείς νάρθηκες, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου (όπως οι νάρθηκες της λεύκανσης), προσαρμοσμένοι για να μετακινούν τα δόντια λίγο-λίγο, αντικαθίστανται με καινούργιους, οι οποίοι συνεχίζουν τη μετακίνηση των δοντιών, για άλλες δύο (2) εβδομάδες, μέχρι να τοποθετηθούν οι επόμενοι και έτσι τα δόντια ισιώνουν χιλιοστό−χιλιοστό, μέχρι το τέλος της Ορθοδοντικής Θεραπείας.

Παρόλο που, σε κάθε αναφορά σε Ορθοδοντική Θεραπεία, τονίζεται η αισθητική βελτίωση στα δόντια και το χαμόγελο, η βάση κάθε Ορθοδοντικής παρέμβασης γίνεται κυρίως για λόγους υγείας και όχι αισθητικής.

Καραμήτσου Ελευθερία - Ευαγγελινάκης Νίκος
Ορθοδοντικοί DDS, MSD - Ειδικευμένοι στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένοι Πάροχοι Invisalign

Με ένα Διαγνωστικό Ραντεβού μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατές ορθοδοντικές θεραπείες, το χρόνο αποκατάστασης, το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Λάρισα, Κέντρο

Διεύθυνση: Δευκαλίωνος 7 (2ος όροφος)
Τηλ: 2410 255 785
Κέντρο Λάρισας – Τ.Κ. 41222

Ορθοδοντικό Ιατρείο
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διεύθυνση: Επιμενίδου 24 (3ος όροφος)
Τηλ: 28410 21555
Περιοχή ΚΤΕΛ – Τ.Κ. 72100

Ορθοδοντικές Υπηρεσίες

Μέθοδος Θεραπείας

Ηλικιακή Κατηγορία

Οι Ορθοδοντικοί

Ευαγγελινάκης Νίκος

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένος στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένος Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Αγιος Νικολαος Κρητη - Ευαγγελινάης Νίκος

Καραμήτσου Ελευθερία

Ορθοδοντικός DDS, MSD
Ειδικευμένη στις ΗΠΑ
Πιστοποιημένη Πάροχος Invisalign

Ορθοδοντικος Λαρισα Καραμήτσου Ελευθερία

Αίτημα για Ραντεβού

Οι ημερομηνίες και ώρες είναι ενδεικτικές. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Η εκπαίδευσή μας έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της Ορθοδοντικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και παγκοσμίως.
  • Τα Ορθοδοντικά Ιατρεία μας σε Λάρισα και Άγιο Νικόλαο Κρήτης διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους.
  • Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Διατελούμε την Ορθοδοντική με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε παιδί ή ενήλικα που απευθύνεται σε εμάς και τον αντιμετωπίζουμε με εντιμότητα σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος.
  • Με διάθεση να επιτύχουμε το πλέον άρτιο αποτέλεσμα για να χαμογελάτε με όλη σας την καρδιά!
TOP